Başlangıç > Android Genel > Galaxy S III, Özellikler, Fiyat, Performans..

Galaxy S III, Özellikler, Fiyat, Performans..

Android deyince aklıma Google’dan çok Samsung’un geldiği bir teknoloji çağında yaşadığımızı inkar eden olacağını sanmıyorum. Samsung bir çok firmadan üstün kadrosu ve kullandığı teknolojiyle dünyaya açılmış durumda.

Gel gelelim Galaxy S 3(III) e. Dünyayı “sallayacak” diğer bir ürünü de işte bu telefon. Milyonlarca satan 1 ve 2 serisinden sonra 3.sü de piyasaya sürülecek. Özelliklere göz atalım:

Süper AMOLED Plus HD ekran ile gelecek ayrıca piksel yoğunluğunun 316ppi olması ihtimali bulunuyor. Ekran ise 4.65-inç ve 1280 * 720p piksel çözünürlüğünde.Galaxy Note gibi devasa bir ekranı olacak gibi bir yaygara da bulunuyor ki şimdiden doğru  galiba.Yani tablet telefon segmentine yakın bir telefon olacak. Dört çekirdekli işlemci üstteki teoriyi doğruluyor gibi.Samsung Galaxy SIII S3 tam bir canavar olacak galiba.

İşlemci ise ARM Cortex-A9, 1.4 GHZ. Böyle güçlü bir işlemciyi soğutmak için telefonun “seramik kasa” ile gelececk olması söylentiler arasında. Ice Cream Sandwich 5.0 ile gelecek olması kesin bir durum.Ram kapasitesi hakkında bir bilgi yok ancak 1-1.5 GB arası olduğunu tahmin etmek zor değil.

Performans olarak çok güçlü ve bir o kadar akıllı olan Galaxy S3‘ün tahmini Türkiye fiyatı en az 1900 TL olacaktır.

Telefon hakkında daha fazla bilgi: http://www.androidrehber.net/samsung-galaxy-s3-ozellikleri-fiyati-ve-inceleme/

  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın